You are here

Win Serious Beats 88

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win Serious Beats 88

België’s langstlopende clubcompilatie Serious Beats is alweer toe aan zijn 88ste editie en is wederom een knaller van formaat. 50 tracks over 4 CD’s, gaande van de huidige hits van ondermeer Lost Frequencies, James Hype, Disciples, DJ Licious en Henri Pfr tot de echte clubknallers van DJ’s zoals Patrick Topping, Solardo en HI-LO alsook het hardere techno-werk van onder andere Charlotte De Witte. Voor elke clubfanaat wat wils!

Bestel nu de nieuwe Serious Beats en ontvang 5€ korting. Serious Beats 88 werd vrijdag 22 december gereleased. Bestel jouw exemplaar bestellen via de Serious Beats Webshop. Gebruik de code ‘SERIOUSDISCOUNT’ en ontvang een korting van 5 euro.

Liever digitaal? Pre-order nu op iTunes en ontvang meteen 6 exclusieve tracks van ondermeer Redlight, Nora en Pure en Starley in de Odd Mob remix Is je honger nog niet gestild? Je kan ook 24/7 terecht op Spotify of Apple Music voor eindeloos streamingplezier op één van de vele Serious Beats playlists, wekelijks bijgewerkt! Serious Dance, Lazy Beats, Serious Classics en meer…

Wij geven enkele exemplaren weg. Zin om te winnen? Doe dan zeker mee!

Dit is de wedstrijdvraag:

Je mag elke dag één keer meespelen om zo de winstkansen te vergroten.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd