You are here

Win een Big Ben Wekkerradio voor de kids

Error message

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd

Win een Big Ben Wekkerradio voor de kids

Bigben Interactive brengt in mei een reeks nieuwe kleurrijke wekkerradio’s voor de allerkleinsten op de markt. De leuke items zijn de perfecte combinatie van functioneel en fun, en zorgen ervoor dat opstaan zowel voor de kinderen als voor mama en papa heel wat fijner is!
Maak kennis met Stella, Ozzy en Teddy! Deze gloednieuwe wekkers waken over kinderen terwijl ze slapen en het assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag. Bovendien beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs.
De RPE is een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of via zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje!
• Ozzy - Dit groene vriendje is er speciaal voor iedereen die een klein beetje ondeugend is. Hij neemt je graag mee op avontuur in de diepe zee, het spannende sterrenstelsel of omringt je met je favoriete dieren.
• Stella - Stella is met haar roze kleur perfect voor iedere kleine prinses. Stella versiert met haar projector de kamer met dieren, de sterrenhemel of als droomkasteel.
• Teddy - Teddy is voor de stoerste jongens thuis en tovert je kamer net als Ozzy om in de diepe zee, het sterrenstelsel of hij laat je de leukste dieren zien.

Wil jij deze prijs winnen? Wat kost deze prijs bij deze online shop?

Je mag elke dag één keer meespelen zolang deze wedstrijd loopt.

Log-in of registreer om mee te spelen met deze wedstrijd