.
Zsofi Horvath
zaterdag 17 december 2022

Zsofi Horvath zweert bij minstens één keer per maand date night

Communicatie is de basis van een goede relatie

“Aan een goeie relatie moet je werken. Ongeacht of je nu 7 maanden, 7 jaar of 27 jaar samen bent”, vertelt Zsofi Horvath aan TV Familie. De voormalige Miss Belgian Beauty is er van overtuigd dat de verrassingen en valkuilen van het leven voor een dip in de relatie kunnen zorgen.

Daarnaast is de liefde volgens haar geen statisch gegeven. Naast de partners zelf evolueren ook de zaken errond zoals een nieuwe job, nieuwe vrienden, hobby’s,…

Een zeer belangrijk element is ook de komst van een kind. Dit kan ervoor zorgen dat je vroeg of laat op een weg vol hobbels belandt. “Ik ben vijftien jaar samen, waarvan dertien jaar getrouwd. Het is niet dat ik al even lang op een roze wolk leef, maar dat hoeft ook niet.

Mijn tip om de sleur te slim af te zijn? Doen wat je zegt en zeggen wat je denkt”, geeft Zsofi Horvath aan TV Familie mee.

Het koppel heeft drie kinderen en allebei een fulltime job. “Gezin en werk slorpen veel tijd op, maar minstens één keer per maand plannen we een date night in, aldus Zsofi Horvath.

Bekijk ook deze items over Miss Belgian Beauty:

Bio van Zsofi Horvath