.
News Image

Zoon Wendy Van Wanten gaat scheiden

Wendy Van Wanten verneemt het nieuws van de scheiding via de pers.
De relatie tussen Wendy Van Wanten en haar zoon Dylan Vanholme loopt al een hele tijd niet zo goed. Nu pakt haar zoon Dylan uit met het nieuws dat hij gaat scheiden. Hij geeft hierover een volledig interview aan de collega's van Dag Allemaal. Helaas is mama Wendy niet op de hoogte van de breuk.

Volgens Dylan is er nog nauwelijks contact tussen de twee. Nog 1 keer hebben ze een kort telefoontje gehad op moederdag. Toen Dylan telefoon kreeg van Wendy heeft hij ook eventjes gesproken met broer Clément en zusje Estelle wiens stem hij nog nooit had gehoord. Een moeilijk moment reageert Dylan in het interview.

Dylan en zijn vrouw Katrijn waren tien jaar lang een koppel. Ze hebben samen twee kinderen. Dylan en Katrijn gaan heel binnenkort ook apart wonen. De kans bestaat dat het nog goed komt, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

En Wendy? Zal zij contact opnemen met Dylan wanneer zij het nieuws verneemt? Dylan zelf denkt van niet. Als ze al naar iemand belt zal het eerder Katrijn zijn zegt hij.

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten