.
News Image

Zita Wauters doet auditie in Ketnet-Musical

De appel valt niet ver van de boom.
In de derde aflevering van Ketnet Musical vanavond is een van de kandidaten Zita Wauters. “Ben jij familie van Koen Wauters?, wou jurylid Koen Crucke weten tijdens de opname. En dat bleek tot zijn verbazing nog het geval te zijn ook.

De elfjarige Zita is inderdaad de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Ook zij deed dus mee aan de audities van Ketnet Musical, waarin Ketnet en Studio 100 op zoek gaan naar 22 jonge talenten om mee te spelen in de nieuwe musical Kadanza Together. Zita koos voor het liedje Ik ben verliefd, een nummer van Lalaladies voor Junior Eurosong 2012. Tijdens haar optreden had Zita een verrassende knipoog in petto voor juryleden Laura Tesoro en Giovanni Kemper, die zoals bekend een koppel zijn.

“Ik vond het superspannend en had er echt heel veel zin in, zegt Zita. “Ik zing en acteer zo graag dat meespelen in een musical een grote droom is. Dus ik dacht: ‘Komaan Zita, je kan het. Geef alles wat je kan’. Dat heb ik gedaan en ik hoopte dat dat voldoende zou zijn….”

“Wij zijn heel fier dat Zita mag meedoen aan de audities voor Ketnet Musical”, aldus mama Valerie en papa Koen. “We hopen dat zij zich goed amuseert in dit verhaal en nog meer zelfvertrouwen krijgt. Zita is een zonnetje in huis en we hadden haar gezegd dat ze dat op de auditie ook moest tonen.”

De auditie is te zien op Ketnet, woensdag 7 oktober om 18.35 op Ketnet.

Bio van Koen Wauters, Valerie De Booser, Koen Crucke en Zita Wauters