.
Laura Omloop
zondag 9 april 2023

Zangeres Laura Omloop: “Ik wil de luisteraars laten voelen dat ik hen begrijp” 

Ze weet wat ze wil bij haar comeback 

Laura Omloop die bekend werd door haar overwinning in ‘Junior Eurosong’ en haar deelname voor ons land aan het Junior Eurovisiesongfestival in Nederland in 2009, is terug van weggeweest.

Momenteel is ze hard aan het werken aan haar muzikale comeback. Een comeback waar ze met volle goesting naar uitkijkt. Al kiest ze voorlopig nog niet voor een fulltime muziekcarrière.

“Ik werk momenteel ook nog in de verzekeringssector”, vertelt Laura aan Het Laatste Nieuws. “Het is best druk omdat ik beide wil combineren, maar de muziek krijgt wél prioriteit. We willen iets nieuws opbouwen en dat vergt wel wat tijd, maar tot nu toe lukt het wel om beide jobs uit te oefenen.”

De zangeres keert dan ook met een positief gevoel terug naar het podium. Ook voelt ze veel dankbaarheid: “Na alles dat er is gebeurd, heb ik geleerd dat het leven niet altijd perfect is, maar desondanks staan we er toch gewoon. Alle kansen die ik nu krijg zijn supermooi. Als ik nu ga optreden, wil ik iemand gewoon zijn, mens onder de mensen. Ik wil de luisteraars laten voelen dat ik hen begrijp, want dat is zo belangrijk.”

In haar eerste nieuwe single die ze uitbrengt is een centrale rol weggelegd voor de stad Lier. Laura is dan ook een geboren en getogen Lierenaar. Het nummer zelf schrijven deed ze niet, al heeft ze wel plannen in die richting: “Mijn nieuwe single is geschreven door Kurt Burgelman en Jan Vankeerberghen. Ik ben nu terug beginnen zingen, maar ik ben zelf ook nummers aan het schrijven, dat is iets wat ik daarvoor nog niet deed. Ik zou graag iets willen brengen dat echt volledig van mezelf is” klinkt het tot slot.

Bio van Laura Omloop

Meer Over:

Laura Omloop