.
News Image

Zangeres Do bevallen van zoon Jip

Een mooi begin van 2014 voor zangeres Do en haar man Marc. Het tweetal verwelkomde gisteren een kerngezonde zoon. Het jongetje heet Jip en het is hun eerste kind.

De 32-jarige zangeres Dominique van Hulst uit Valkenswaard, beter bekend als Do, brak in 2002 door met het nummer "Heaven." Haar tranceversie van de gelijknamige single van Bryan Adams voerde wekenlang de Nederlandse hitlijsten aan. De zangeres scoorde ook hits met "Voorbij" (een duet met Marco Borsato) en "Angel By My Side."
Do beviel woensdagnacht van zoontje Jip. Ze vertelde in juni aan RTL Boulevard dat ze zwanger was. "We hebben allebei altijd graag kinderen gewild. Maar het had niet per se nu gehoeven. We dachten dat het nog een jaar zou duren, maar bij de eerste keer was het raak."

Zware bevalling
Het was voor Do een loodzware bevalling. Het kindje weegt iets meer dan 4 kilogram. Do liet RTL Boulevard weten dat ze nu echt bij moet slapen. Jip is gelukkig kerngezond ter wereld gekomen.

Marc
De vader van Jip is Do's vriend Marc Verschoor. De relatie tussen Do en Marc liep niet altijd over rozen. Het paar trouwde in 2007, maar vroeg de scheiding aan in 2010. In 2012 besloten de twee het toch weer te proberen. Hun liefdesgeluk is nu dus bekroond met een kerngezonde zoon, hoewel het niet direct gepland was. "Het had niet per se nu gehoeven, maar het was meteen raak", aldus Do.

Liedje
Drie weken voor de bevalling heeft Do nog een single en videoclip opgenomen voor haar toen ongeboren zoontje. Dat deed ze met het tangotrio Tango Tinto. Het nummer heet "Ik Wacht Hier Op Jou" en gaat over een moeder en haar kind. Dit jaar staan er voor de kersverse moeder een aantal nieuwe muzikale projecten op stapel. Zo brengt ze onder andere een album met kinderliedjes uit, en zijn er een aantal danceprojecten en een nieuw album gepland.

(L.T.)

Bio van Do

Meer Over:

Do