.
News Image

Zaak Alle Dagen Seks-koppel Sammy en Leila failliet

Dikke pech voor Sammy Bergmans.


Enkele jaren geleden deden Sammy Bergmans en zijn vrouw Laila mee aan het VIJF-programma 'Alle dagen seks'. Vorig jaar nog opende het koppel een parenclub in Lichaart, dinsdag werd de zaak echter failliet verklaard. Na vele slapeloze nachten hebben wij een drastische beslissing genomen met Max Follies. Het doek valt dus definitief over Club Max Follies, schrijft het koppel op de website van de zaak.



Enkele weken terug kondigden wij nog aan dat er een toekomst lag voor Max Follies en zouden wij gaan verbouwen met enkele nieuwe partners. Na veel overleg is er dan toch beslist om dit niet te laten doorgaan. Ook is het zeker met pijn in ons hart dat wij na een jaar intensief werken aan de opbouw van de Club nu uiteindelijk de deuren moeten sluiten. Maar jammergenoeg kunnen we heel veel organiseren maar als het publiek niet wil komen houd het op een gegeven moment op. Het koppel had ook wel pech: vrij snel na de opening van de zaak begonnen er wegenwerken waardoor de de zaak moeilijk bereikbaar was.



Zoals wel vaker gaan er allerlei geruchten de ronde over de reden van de sluiting. Wij waren volledig in orde met de vergunning, ook voor het volgende jaar, gaat het koppel verder. Dat er weer de nodige verhalen zullen komen, spreekt vanzelf. Mar daar liggen wij niet echt wakker van. Wij hadden het ook graag anders gezien want MAX FOLLIES lag echt aan ons hart!, besluiten Laila en Sammy.


Bio van Sammy Bergmans

Meer Over:

Sammy Bergmans