.
News Image

Xelly's Make-up app is gelanceerd

Make-up is niet bedoeld om je achter te verbergen, maar juist om jezelf te laten zien! De Nederlandse topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen presenteerde begin juni haar boek Make- up en nu is ook haar eigen app te downloaden in de Google Play Store en App Store van Apple.

De gratis app brengt het boek van topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen tot leven. In verschillende tutorial filmpjes laat Xelly stap voor stap zien hoe je bijvoorbeeld de perfecte smokey eyes aanbrengt en hoe je een zomerse look afmaakt met een kleurrijke lippenstift. Daarnaast krijgen we een kijkje in de toilettassen en persoonlijke beautyrituelen van oa. Yolanthe Sneijder Cabau.

Tot slot deelt Xelly haar eigen, uitgebreide sport- en voedingsschema’s. Gezond eten en voldoende beweging zorgen immers voor een stralend voorkomen!

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis, Nicolette van Dam en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor modeshows, tv-programma’s en shoots van tijdschriften als Beau Monde en Grazia. In haar boek Make-up geeft ze belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Alle tips & tricks en inzichten in de celebrity make-up wereld maken haar boek een onmisbare must have voor iedere beauty fan!

De Xelly app is gratis te downloaden via de Google Play Store en App Store van Apple.