.
News Image

Win het album van Michael Lanzo

Win het topalbum van Belgium's Got Talent-winnaar Michael Lanzo.

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar Michael Lanzo heeft zijn eerste album uit. 'Het Nieuwe Licht' heet het schijfje en Michael is meer dan terecht apetrots op zijn 'kindje'. 16 jaar timmerde Michael aan de weg naar het succes maar na de overwinning in Belgium's Got Talent kwam alles in een stroomversnelling. En hier is hij, zijn cd.
'Het Nieuwe Licht' is puur Vlaamse muziek maar gegoten in een licht-klassiek genre.

Michael Lanzo: 'Mijn droom is uitgekomen. Ik kan het soms nog steeds niet geloven dat dit allemaal gebeurt met mij. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat de mensen van Vlaamse Sterren en CNR in mij geloofden, dat ze met mij in zee wilden gaan. Ik zing al van mijn 18… ik ben er nu 35 en mag eindelijk mijn eigen cd uitbrengen… en hij is precies zoals ik wou dat hij zou klinken!'

Je begon je persvoorstelling met het liedje 'You Raise Me Up', puur kippenvel voor iedereen in het publiek… Zie jij zelf dat mensen geraakt zijn door jouw stem?
Michael: 'Ja, toch wel, maar eigenlijk vooral omdat mensen mij dat dan achteraf ook zeggen. Ik ben voor sommige mensen blijkbaar echt een steun en dan ben ik toch blij dat ik hen kan raken.'

Het Nieuwe Licht bevat 13 nummers, waaronder een duet met Petra. Er staan ook 3 bonustracks op de cd: de drie songs die hij bracht in Belgium's Got Talent.