.
News Image

Win de cd van Bart Herman

Win de nieuwe cd van Bart Herman.

"Bartje zoekt het geluk" (een titel die ontleend is aan de bestseller van de Nederlandse schrijver Anne de Vries) is de opvolger van "Drie akkoorden en de waarheid" (nu al bijna 2 jaar in de Ultratop 200). Het is het 11de studio-album van Bart Herman met daarop wederom 12 splinternieuwe muzikale pareltjes van eigen hand (waaronder de singel "Op dertien" en "Man in de spiegel", een unieke samenwerking met de Nederlandse 3J's).

Nieuw op dit album zijn de prominente rol van de hemelse stemmetjes van de zusjes Lesley en Michèle van der Aa en de doorgedreven aanwezigheid van de vioolklanken van Nashville-fiddler Joost van Es.
Dit in combinatie met de andermaal prachtige teksten en melodieën die Bart Herman de afgelopen twee jaar voor u schreef, maakt van dit album een absolute must voor wie houdt van het sfeervolle, soms melancholische en af en toe kinderlijk uitbundige oeuvre van de meest gedraaide, vaakst gevraagde en best verkopende singer-songwriter van Vlaanderen.

Opvallend nummer op het album is het West-Vlaamse "'t Zwin deur de bjètten". Deze uitspraak werd vorig jaar bekroond als dé mooiste West-Vlaamse uitdrukking door luisteraars en lezers van Focus WTV, Krant van West-Vlaanderen en Radio 2. De productie van "Bartje zoekt het geluk" was andermaal in handen van de onvolprezen Gabriel Peeters (at Uncle Gabe's, Eindhoven)

Bio van Bart Herman

Meer Over:

Bart Herman