.
News Image

Willy Sommers stelt nieuwe cd voor

Willy Sommers stelde donderdagnamiddag zijn nieuwe cd voor: Gisteren Wordt Vandaag.


Met het album ‘Gisteren Wordt Vandaag’ reist Willy Sommers terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren ’70. De zanger is op zoek gegaan naar zijn favoriete songs uit de jaren ’70 en heeft uiteindelijk van 12 nummers zijn eigen moderne versie à la Sommers gemaakt. Dit in samenwerking met hitproducer Edwin van Hoevelaak, die in het verleden ook al werkte met Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Dana Winner, Gerard Joling en vele anderen.

Welke nummers nam Willy zoal onder handen? New World In The Morning van Roger Whitakker werd Een Mooie Toekomst. Kent U Kiss You All Over van Exile nog? Willy maakte er M'n Hele Wereld Betoverd van. Arms Of Mary van Sutherland Brothers kent u ondertussen als de single Sandy van Willy. It Never Rains In Southern California van Albert Hammond noemt California in de Willy Sommers-versie. Liefdesverdriet doet zo'n pijn is een vertaling van Love Really Hurts Without You van Billy Ocean. Liefste kent u al als Baby I Want You To Want Me van Lobo. En ook Cliff Richard was de inspiratiebron voor een nummer op dit album. Eigenlijk voor twee nummers want naar Bachelor Boy dat Vrouwelijk Schoon werd gedoopt is er ook nog Minder Woorden, ofwel We Don't Talk Anymore.

You Kow I Can't Smile Without You van Barry Manilow werd Wat jij me aandoet. Nog een bekend nummer is Working My Way Back To You dat nu Beter Laat Dan Nooit als titel kreeg. Willy kan eindeloos genieten van Franse liedjes en hij pikte er ook ééntje uit voor zijn nieuwe cd. Venise van Julien Clerc gaf hij Belize als titel. En afsluiten doet hij met Zo'n Vrouw ofwel When You're In Love With A Beautiful Woman van Dr. Hook.

Wij zijn enorm onder de indruk van dit album. Top-cd van Willy Sommers. Willy gaf de twaalf covers een eigen touch. Het is echt leuk om deze liedjes in het Nederlands te horen.

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers