.
Willeke Alberti
woensdag 14 september 2022

Willeke Alberti: “Hopelijk hoef ik dat nooit meer mee te maken”

Ze moest naar het ziekenhuis

Als je het ons vraagt dan wordt de zomer van 2022 voor Willeke Alberti een zomer om heel snel te vergeten. Haar zoon Johnny de Mol wordt beschuldigd van mishandeling door zijn ex en haar dochter kreeg de diagnose van kanker.

Daniëlle, want zo heet Willeke haar dochter kreeg in april te horen dat er bij haar twee kwaadaardige tumoren werden vast gesteld. Zonder behandeling heeft ze nog maar 6 maanden te leven.

Maar Daniëlle wil geen chemo en gelooft in het spirituele. Ze kiest voor een combinatie van klassieke en alternatieve geneeskunde. Daniëlle probeert op een positieve manier met haar ziekte om te gaan en dat geeft ook goede moed voor Willeke.

Willeke heeft zelf immers de nodige gezondheidsproblemen voor de kiezen gekregen. “Gelukkig was er iemand bij me. Die kon me naar het ziekenhuis brengen, want ik had zelf nooit kunnen rijden. Zoveel pijn deed het”, citeert Primo Willeke.

Na verder onderzoek bleek dat Willeke last had van galstenen. Die werden via een kijkoperatie verwijderd en de galblaas moet gelukkig niet worden verwijderd. “Ik moet me aan strikte voedingsadviezen houden. Ik zie het als een dieet voor de rest van mijn leven. Een speciaal dieet waardoor ik die pijn hopelijk niet nog een keer hoef mee te maken.”

Bio van Willeke Alberti

Meer Over:

Willeke Alberti