.
Tinne Oltmans en Juan Gerlo van Ghost Rockers
zondag 19 februari 2017

Wil jij op stap met Elindo Avastia van Ghost Rockers?

Goed nieuws voor de fans van Ghost Rockers!

Elindo Avastia is bekend als acteur in de Studio 100-serie Ghost Rockers, bij ons uitgezonden op Ketnet. De sympathieke acteur heeft sinds enkele maanden ook een Youtube-kanaal waar hij allerlei grappige filmpjes, leuke challenges en achter de schermen vlogs deelt met zijn fans. Momenteel heeft Elindo Avastia zo’n 4600 abonnees op Youtube.

Wil jij de drummer van Ghost Rockers volgen op Youtube dan hangt daar misschien een leuke beloning aan vast. Bij 5.000 abonnees zal Elindo immers met één van zijn fans “selfieking” spelen. Elindo gaat samen met de gelukkige winnaar op pad met een lijst opdrachten voor selfies en wie de leukste selfies maakt in de snelste tijd wordt selfieking of selfiequeen…

Eerder ging Elindo Avastia deze uitdaging al aan met zijn collega van Ghost Rockers Tinne Oltmans en ook met Helle Vanderheyden die we kennen van onder meer De Kotmadam en Prinsessia speelde Elindo reeds de selfieking-challenge.

Wil jij eens op stap met Elindo Avastia van Ghost Rockers? Bekijk dan zeker zijn leuke video’s op Youtube en vergeet je niet te abonneren! Wie weet win jij een uitstapje met Elindo!

Bio van Ghost Rockers en Elindo Avastia

Bio van Tinne Oltmans, Helle Vanderheyden en Prinsessia