.
News Image

Wil jij drie maanden gratis werken voor Philippe Geubels?

Ik ben toch niet gek!?


Panenka, het productiehuis dat het programma Taboe van Philippe Geubels gaat maken, is op zoek naar stagiairs die de tijd van hun leven willen meemaken. Je moet gedurende 6 opnameperiodes van 4 opnames (wellicht zes weken) wel alles wat wordt opgenomen uitschrijven.

De jobinhoud is de volgende: opnames beluisteren en uittypen. Het komt erop neer tijdens de drie maanden durende stageperiode – van eind juli tot eind oktober – van ’s morgens tot ’s avonds elke zin op papier te zetten die in interviews en scènes wordt gevangen.

Zin om te kamperen met Philippe Geubels, een onbetaalde maar onvergetelijke stageplaats en vooral...een productiehuis aan wie je kan laten zien wat je kan?



​Dit is het profiel van de potentiële stagiair:

- We zoeken mensen die zich urenlang aan hun laptop kunnen blijven concentreren.

​- De kans bestaat dat je nu denkt: dat is vreselijk saai. Dat is zo.

​- De vorige twee zinnen waren het dieptepunt van de vacature. Vanaf hier wordt alles beter.



​Wat maakt de stageplaats dan oh zo aantrekkelijk?

- Je bent immers samen met je collega een zomer lang deel van een heel fijne crew die in West-Vlaanderen in een tent logeert op een heerlijke locatie met een heerlijk uitzicht en heerlijke catering.

- Tussen de opnameperiodes door werk je op kantoor in (en met zicht op de skyline van) Antwerpen.

- Verder is het niet onbelangrijk te vermelden dat er op locatie ook een zwemvijver ligt. Het water is gemiddeld 27 graden. Er is een sauna.

- Philippe Geubels is een heel lieve man.

- In een boom op het terrein huist de groene specht.

- De crew werkt hard maar de veldbedden zijn zacht.

- Onthoud dus: kamperen met Philippe Geubels, onbetaald maar onvergetelijk, drie maaltijden per dag, gratis drank, een tent, een veldbed, een productiehuis aan wie je kan laten zien wat je kan. Sla dat maar eens af.



​Mensen die interesse hebben kunnen mailen naar info@panenka.tv met vermelding stage Taboe. Vergeet niet je cv + motivatie mee te sturen.