.
News Image

Wie Wordt Mister Gay Belgium 2018?

Inschrijven kan nu!


Naar jaarlijkse gewoonte gaf de Mr Gay Belgium-organisatie het startschot van de ‘Zoektocht start vandaag’-campagne op de Antwerp Pride en opende ze opnieuw de inschrijvingen. Want vanaf eind januari 2018 zullen er weer 12 finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Belgium.



Net zoals de voorbije 5 jaar gaat de organisatie op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mondige en stijlvolle Mister, die ons land internationaal kan vertegenwoordigen op de Mr Gay World verkiezingen. Organisator Bram Bierkens gelooft dat de Mister Gay Belgium verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kunnen maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBT-rechten nog veel werk aan de winkel is.




Daarnaast is de verkiezing voor elke deelnemer een leerrijke ervaring die er positief en integer op is gericht een woordvoerder, ambassadeur van en voor de holebi en transgender gemeenschap te vinden, en waarbij zij tijdens hun campagneperiode professioneel zullen worden begeleid door diverse coaches. Wie Jaimie Deblieck zal opvolgen daarop moeten we nog even wachten, maar jezelf kandidaat stellen dat kan dus al wel!

Interesse? Surf naar de website van www.mrgaybelgium.be of stuur je gegevens naar info@mrgaybelgium.be .

Bio van Bram Bierkens en Jaimie Deblieck