.
News Image

Wie komt er vrijdag naar Pop Up Live in Aalst?

Aalst maakt zich klaar voor een groot feest.


Aanstaande vrijdag komt Pop Up Live naar de Grote Markt van Aalst. Peter Van de Veire ontvangt er die avond Rob De Nijs, Prinsessia, Regi, The Scabs, Loïc Nottet en Udo.

Uit Nederland komt Rob De Nijs die zijn eerste en enige nummer één tot hiertoe brengt: Banger Hart. De dames van Prinsessia zingen Superprinses en Regi brengt een Summer Madness DJ-set. Ook The Scabs zijn vrijdag van de partij. De groep van Guy Swinnen brengt hun nieuwste schijf Turn it up en hun grote hit Hard Times. Onze Belgische trots Loïc Nottet brengt zijn monsterhit Rhythm inside en Udo doet twee eigen liedjes, meerbepaald zijn nieuwe single Get outta my life en Isn’t it time.

En dat is nog niet alles. Drie artiesten brengen ook nog eens een nummer met internationale uitstraling. Zo zingt Loïc Nottet Chandelier van Sia, Udo ‘goes classic’ met Caruso en The Scabs brengen een ode aan de legendarische groep Rolling Stones met Satisfaction.

We gaan er nu al prat op dat de Grote Markt van Aalst vrijdagavond te klein gaat zijn.

Iedereen is welkom voor de opnames vanaf 19 uur. Dimitri D'Anvers zorgt voor de opwarming en om 20.30 uur start Peter Van de Veire. Na de opname geeft Bart Kaëll er nog een geweldig optreden. Er gaat vrijdag een feestje gebouwd worden in Aalst, zeg dat wij het geschreven hebben.

Meest recente foto’s van Peter Van de Veire, Rob de Nijs, Regi, Prinsessia, The Scabs, Loïc Nottet, Udo, Guy Swinnen en Bart Kaëll: