.
News Image

Wie klopt op wie in Boxing Stars?

Dit zijn de 8 duels.



 


Dinsdag heeft VTM de namen van de duo’s van Boxing Stars bekendgemaakt. Eerder al maakten wij bekend dat Andy Peelman het moest opnemen tegen Oscar Willems. Maar wie zijn de anderen die het duel aangaan in een spannende kamp in de boksring? Woensdag en donderdag vinden de eerste kampen plaats voor het nieuwe VTM-programma Boxing Stars. Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in deze week duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia is één van de bekende mensen die de handschoen opneemt. She has only just begun to fight en neemt het op tegen Marie Verhulst. “Als fervente Rocky-fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!”, vertelde Natalia eerder.



Astrid Coppens heeft haar lengte mee, zij is een halve kop groter dan Stéphanie De Roover. Stéphanie is de vouw van Jeroen Meus en uiteraard zorgde Jeroen de afgelopen weken voor het nodige krachtvoer en peptalk.

Wie heel wat bokservaring heeft, is Faroek Ozgünes. De VTM-journalist neemt het in zijn eerste kamp op tegen Sieg De Doncker. Als Laura Tesoro ergens haar tanden in zet, dan gaat ze er volledig voor en dat zal bij Boxing Stars niet anders zijn. Bieke Ilegems is de oudste vrouw in de boksring maar ze is niet van plan om zich te laten doen in de boksring. Haar man Erik Goossens is ook van de partij. Hij noemt zichzelf een kruising van Mohammed Ali en Charlie Chaplin. Zijn opponent Kamal Kharmach beseft dat hij het niet makkelijk zal hebben tegen Erik Goossens: “het is rammel geven of rammel krijgen”, vertelt hij in Dag Allemaal. Eline De Munck versus Hilde De Baerdemaeker. Dat gaat vonken geven. Eline is gedreven in wat zij doet en vertelt in Dag Allemaal zelfverzekerd dat ze Hilde gaat bijeenvegen. Maar Hilde is niet van plan om zich snel gewonnen te geven. Thuis heeft ze al een boksbal staan en zij hoopt dat als Eline héél even twijfelt, zij genadeloos kan toeslaan. En dan is er nog het laatste duo. Bill Barberis heeft zich de afgelopen maand volledig gegeven en vertelt in Dag Allemaal dat hij techisch beter is dan zijn tegenstander. En die tegenstander is ex-tienkamper Hans Van Alphen. Van Alphen is natuurlijk een sportman maar hij geeft zichzelf toch maar 50-50 kans om Bill Barberis te kloppen.