.
News Image

Wie gaat er Total Loss in het Bos?

Dinsdag eerste aflevering van dit gloednieuwe programma op VTM.
Vanaf dinsdag 20 oktober 2015 gaan wekelijks acht bekende gezichten Total Loss in het Bos. Vier duo’s nemen het tegen elkaar op in een doldwaze race doorheen het bos in het gelijknamige, nieuwe spelprogramma. Het duo dat elkaar blindelings vertrouwt, maakt het meeste kans op een grote som geld ten voordele van Rode Neuzen Dag.

Het spel is eenvoudig: binnen elk duo krijgt een van hen de rol van ‘beest’. Hij of zij trekt een geblindeerd dierenkostuum aan. Het beest moet op zijn of haar duopartner of ‘baas’ vertrouwen, die zijn partner in dierenpak zo goed mogelijk langsheen alle hindernissen in het bos begeleidt. Presentatrice van dienst is dierenliefhebster An Lemmens.

In de eerste aflevering nemen vier teams het meteen vol goede moed tegen elkaar op. De vier bekende gezichten die 'baas' mogen spelen en hun 'beest' moeten begeleiden doorheen de verschillende spelrondes, zijn: Rob Vanoudenhoven, Kristel Verbeke, Tatyana Beloy en Nick Nuyens. Wie hun bekende teamgenoten in het dierenpak zijn, kom je tijdens de aflevering te weten.

Voor dit programma tekenden vele bekende gezichten met plezier present. Ze staan dan ook massaal achter het goede doel waar dit programma om draait: Rode Neuzen Dag. De duo’s trachten zoveel mogelijk punten te verzamelen doorheen vijf verschillende rondes, maar het uiteindelijk doel is een mooi geldbedrag doneren aan de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius, waarbij jongeren met psychische problemen geholpen worden.

Total Loss in het Bos, dinsdag 20 oktober 2015 om 20.35 op VTM.