.
Trisha
vrijdag 2 oktober 2015

Weeral boel tussen Trisha en Ignace

Wat is er nu weer gebeurd?


Het zit er alweer bovenarms op tussen Patricia Govaerts - beter bekend als zangeres Trisha - en de gewezen miss-maker Ignace Crombé. Die twee zijn al een tijdje uit mekaar en zorgen regelmatig voor een nieuw vervolg in de lange soap die hun scheiding dreigt te worden. Afgelopen woensdag zette Ignace Crombé een boodschap online op Facebook die voor de nodige ophef zorgde bij zijn gewezen vriendin Trisha. Ignace liet in een op het eerste zicht ogenschijnlijk onschuldig bericht weten dat de fanreis van Trisha niet zou doorgaan wegens te weinig belangstelling. Zoiets komt wel vaker voor maar Ignace trapte Trisha op de tenen.

Dit was de boodschap die Ignace verder nog voor de fans van Trisha had: Inschrijvingen voor fanclub Trisha dienen niet meer naar Animô gestuurd te worden, maar naar adres van Trisha zelf : straatnaam, huisnummer, 8790 Waregem en vanaf 15 november naar haar nieuw adres straatnaam, huisnummer, postcode, gemeente.*

Trisha is uiteraard nog steeds te boeken via het theaterbureau Animô , 6 jaar lang het exclusieve boekingskantoor. Bij Animô boekt u aan dezelfde tarieven als een rechtstreekse boeking bij Trisha.

De CD 'in blijde verwachting', alsook alle singles van Trisha (behalve Kissy Kissy), kan u nu bestellen via info@animobvba en dit aan voordelige prijzen : CD aan 8 euro en de singles aan 2 euro + verzendingskosten.

* We hebben de correcte gegevens vervangen om de privacy van Trisha niet te schenden.

Ignace besloot dus meteen ook alle contactgegevens van de zangeres online te zetten. Op zich is dat de doodgewoonste zaak van de wereld maar Ignace plaatste meteen ook maar het adres online van de toekomstige woonplaats van Trisha. Zo weten heel wat mensen ondertussen de straatnaam, huisnummer en gemeente waar Trisha en haar nieuwe vriend Kurt binnenkort hun intrede zullen nemen. Bovendien betrapte onze redactie Ignace erop om een foute postcode bij de toekomstige woonplaats in kwestie te zetten. Neen Ignace, 2220 is niet de postcode van de gemeente waar Trisha vanaf midden november zal gaan wonen. Oorspronkelijk zou Trisha deze maand op fanreis vertrekken.

In de kranten van Mediahuis vertelt Trisha dat Ignace vijf maanden geleden die fanreis annuleerde. Ignace was op dat moment met zijn evenementenbureau Animo de organisator van de fanreis. Opeens stond Trisha voor een voldongen feit en ze wou dolgraag een alternatief voorzien maar de periode om alles weer in orde te krijgen was te kort. Trisha heeft ondertussen iedereen verwittigd en het geld netjes terugbetaald. Op zich is dat niet leuk maar zo kan Trisha iedereen toch recht in de ogen kijken. En toch vertrekt Trisha binnenkort toch op vakantie. En dat met haar nieuwe vriendin Kurt en met Axelle,

de dochter van Trisha en Ignace.

Trisha vertelt in de kranten van Mediahuis trouwens dat Ignace een goede reden had om haar nieuwe woonplaats bekend te maken: Iedereen weet waar Axelle straks gaat wonen, hij gunt ons die privacy niet, lezen we. Nog een mogelijke reden voor de uithaal zou het feit zijn dat Trisha vanaf nu niet langer exclusief te boeken is bij Theaterbureau Animo. Voortaan kan je Trisha ook rechtstreeks boeken en uiteraard aan dezelfde prijs als bij gelijk welk ander theaterbureau. Het grote verschil is dat Trisha bij een rechtstreekse boeking geen fee aan het theaterbureau betaalt en zo iets meer zal verdienen.

Het nieuws dat Trisha voortaan ook rechtstreeks geboekt kan worden, maakte de zangeres woensdag zelf bekend: Trisha vanaf nu rechtstreeks te boeken, na 6 jaar exclusieve samenwerking met theaterbureau Animô !

(Natuurlijk ook te boeken bij alle theaterbureaus)

Bij deze wens ik Animô te bedanken voor de realisatie van mijn boekingen en het commerciële luik.

Wat de muziek betreft is er voor de fans absoluut geen probleem daar ik dit in het verleden altijd voor mijn rekening nam. Wat de boekingen betreft vertrouw ik erop dat ik dit ook wel snel onder de knie zal krijgen!

Trisha binnenkort op uw feest?

Voor meer info verwijs ik u graag naar mijn website www.trisha.be of via fan@trisha.be - 0468 26 76 34

Kissy

Dit voorval is het zoveelste voorval tussen Trisha en Ignace sinds hun scheiding. Over die scheiding doet Trisha trouwens nog een opvallende uitspraak in de krant van vrijdag. Tijdens onze breuk eind vorig jaar wist hij mij zelfs te overtuigen om dat maanden te verzwijgen, zodat hij niet in de eindejaarsconference van Geert Hoste zou zitten.

De scheiding van Trisha en Ignace is een vechtscheiding geworden waar vooral de dames en heren advocaten veel geld aan verdiend hebben. Nu lijkt het erop dat Axelle dus toegewezen is aan Trisha en dat de jongste dochter van Ignace Crombé in de toekomst vooral bij haar mama zal zijn.

Bio van Ignace Crombé en Trisha

Meer Over:

Ignace Crombé Trisha