.
News Image

Weer pak toppers op Foute Party van Qmusic

Wie komt er allemaal?


“Om binnenkort de zomer goed in te zetten, organiseren we opnieuw het zotste en plezantste feestje van het jaar: de Foute Party. Op vrijdag 30 juni zijn we weer met z’n allen ‘proud to be fout’ en mag iedereen losgehen op heerlijk foute muziek!”, vertelden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen deze ochtend. Sam en Heidi maakten de line-up bekend: de Vengaboys, 5ive, Christoff, Def Dames Dope, Get Ready! en Sylver zullen Flanders Expo Gent helemaal ombouwen tot de foutste locatie van België. Het is ondertussen al de 15e editie van de Foute Party, die dit jaar doorgaat op vrijdag 30 juni 2017. Iedereen kan tickets bestellen via Qmusic.be.



Voor deze speciale editie trekken de Vengaboys hun foutste kostuum aan en laten ze iedereen luidkeels meezingen met hun bekende hits ‘Boom, Boom, Boom, Boom’, ‘We Like to Party’ en ‘We’re Going to Ibiza’. Daarnaast zorgen boybands 5ive en Get Ready! voor heel wat sfeer en ambiance op het podium. De zusjes Larissa en Axana Ceulemans geven het beste van zichzelf met Def Dames Dope, de Belgische groep die in de jaren negentig scoorde met onder andere ‘Don’t be silly’. De Vlaamse schlagerzanger Christoff en dancegroep Sylver maken het foutste feest van het jaar compleet.

Luisteraars die niet kunnen wachten tot juni, kunnen voor non-stop foute muziek afstemmen op het online radiostation ‘Foute Radio’ op Qmusic.be en via de Q-app. Qmusic lanceert ook de hashtag #Proudtobefout, waarmee de zender luisteraars oproept om hun foutste outfit en dansmoves te delen via sociale media.




De Foute Party

Vrijdag 30 juni 2017 in Flanders Expo Gent

Tickets bestellen kan via Qmusic.be

Bio van Christoff, Def Dames Dope, Five, Vengaboys, Get Ready en Sylver