.
News Image

We hebben iets nieuws!

Heel wat mensen zitten hier al jaren op te wachten maar nu is het eindelijk zover!


Jaren geleden kregen we al de vraag wanneer er een mobiele versie van de Showbizz-Site zou komen. En kijk, eindelijk is het zover. We hebben de lancering van de nieuwe desktop-versie van de Showbizz-Site altijd voorrang gegegeven maar het team van Gemango heeft met het team op de Filipijnen schitterend werd verricht. Het resultaat mag er zijn. De volgende dagen zullen er nog enkele layout-aanpassingen gebeuren maar we zijn blij dat de mobiele versie van de site beschilkbaar is. Je hoeft op je smartphone zelfs geen afzonderlijke url te gebruiken. Als je via je smartphone naar www.showbizzsite.be gaat, krijg je normaal gezien automatisch de mobiele versie van de site te zien.

Heb je opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info[at)showbizzsite.be en doe er bij voorkeur een screenshot bij en vergeet zekder het type toestel niet te vermelden. Dat kan namelijk bijzonder handig zijn.



Ook suggesties zijn meer dan welkom. Later dit jaar komt er trouwens ook nog een nieuwe versie van de desktopversie van de Showbizz-Site aan. Je merkt het, we zitten hier echt niet stil.