.
Ludo Dierckxsens en Walter De Donder
dinsdag 10 oktober 2023

Walter De Donder is van alle markten thuis

Walter De Donder is niet bij te houden

In de kleurrijke wereld van de Belgisch kinderentertainment, blijft Walter De Donder een standvastig icoon. Met 33 jaar ervaring als 'De Burgemeester' in ‘Samson en Gert/Marie’ en de geliefde Kabouter Plop is hij onvergetelijk; dat schrijft Primo.

Maar de komst van nieuwe generatie entertainers, waaronder Marie Verhulst en Michiel De Meyer, heeft de dynamiek van deze tijdloze shows veranderd, wat Walter voor unieke uitdagingen en vernieuwingen heeft gesteld. Terwijl de programma's zich blijven aanpassen en evolueren met nieuwe gezichten en personages, blijft Walters toewijding aan zijn rol en liefde voor het personage van De Burgemeester onwankelbaar, een sentiment dat de harten van jong en oud blijft verwarmen. Maar onder dit alles loert de vraag: hoe balanceert Walter deze blijvende liefde voor entertainment met zijn verplichtingen als burgemeester en hoe beïnvloedt de ene rol de andere?

Dit blijvende vraagstuk maakt Walter tot een intrigerende figuur in de Belgische schijnwerpers; met fans die zich afvragen wat de volgende act is voor deze veelzijdige performer en politicus...