.
Tinne Oltmans
donderdag 20 juli 2017

Waarom Tinne Oltmans een onenightstand verkiest boven triootje

Opvallende bekentenis van Tinne Oltmans…

Tinne Oltmans van Ghost Rockers vormt samen met zangeres Shauni Rau het olijke koppel Oltmans & Rau op Youtube. Hun Youtube-kanaal heeft ondertussen meer dan 10.000 abonnees die wekelijks smullen van de leuke video’s die Tinne Oltmans en Shauni Rau online zetten.

Onlangs deden Oltmans & Rau een best friends challenge waarin het de bedoeling is dat ze tonen hoeveel ze van elkaar weten en/of elkaar beter leren kennen. Een van de vragen waarop Tinne Oltmans moest antwoorden was of ze een onenightstand verkiest dan wel een triootje.

Tinne Oltmans wist niet meteen wat gezegd, omdat ze er nog nooit over nagedacht had, wat Shauni Rau meteen een kort gegniffel ontlokte, maar uiteindelijk ging ze dan toch voor een onenightstand. Een triootje met haar vriend en collega-Ghost Rockers-acteur Juan Gerlo zag ze niet meteen zitten… Voor een triootje met een tweede vrouw was ze te jaloers en met een tweede man dat zou Juan dan weer raar vinden… Toch was het Shauni Rau die eindigde met een flinke uitsmijter… Zij zou een triootje niet zien zitten omdat ze niet zou weten wat eerst gedaan… “Too many balls…!” aldus Shauni Rau, waarna het gegier even aanhield…

Bio van Tinne Oltmans en Shauni Rau

Bio van Juan Gerlo en Ghost Rockers