.
Jacky Lafon in Familie
dinsdag 21 november 2017

Waarom Jacky Lafon haar nieuwe relatie stil houdt...

Jacky Lafon is opnieuw verliefd, maar ze houdt het liever privé.

Jacky Lafon is na haar afscheid als “zatte Rita” in Familie niet bij de pakken blijven zitten. Integendeel! Jacky Lafon praat openhartig in Dag Allemaal dat ze op wolkjes loopt. De actrice is immers opnieuw verliefd.

Na haar afscheid als tante Rita in Familie mocht Jacky Lafon vieren dat ze volgend jaar vijftig jaar op de planken staat. En daarvoor trok ze met een variétéshow naar het theater. “Zo Dankbaar” is een onvergetelijk spektakel vol humor, zang en dans. Een sfeermaker van twee uur voor liefhebbers van theater. En aan de zijde van Jacky Lafon staan een resem bekende gasten. Niemand minder dan Patrick Onzia, Daisy Thys, Andrei Lugovski en het Showballet Elevation vervoegen Jacky Lafon op het podium van haar 50-jarige Jubileumshow “Zo Dankbaar”.

Maar Jacky Lafon is “zatte Rita” allerminst vergeten. Graag zou ze nog eens haar opwachting maken in Familie… Regelmatig vragen mensen haar wanneer ze Rita Van den Bossche terugzien in Familie… “Misschien als het cruiseschip waarop Rita nu als zangeres werkt, zinkt?” lacht de actrice in Dag Allemaal.

Onlangs werd Jacky Lafon ook gevraagd om mee te doen aan Hotel Römantiek, het datingprogramma voor senioren. Maar ze werd gevraagd als vrijgezel en… Jacky Lafon is niet langer alleen. Ze is opnieuw verliefd!

Jacky Lafon heeft vijf jaar na haar breuk met Guy opnieuw de liefde gevonden. Toch wil ze haar nieuwe relatie wat meer in de luwte beleven. In het verleden was ze altijd heel open over haar relaties en dat is haar niet altijd even goed bevallen, aldus Lafon aan Dag Allemaal. Wat iedereen wel mag weten is dat ze zich momenteel de gelukkigste vrouw ter wereld voelt!

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon Familie