.
News Image

Vuistregel - bloedstollende thriller

Voormalig crimineel Mike Ford heeft zijn leven weer op de rit. En hoe: een geweldige verloofde, een prachtig huis en een eigen bedrijf. Toch mist hij de opwinding van zijn gevaarlijke oude leven. Dan duikt zijn broer Jack ineens op. Ook hij lijkt zijn leven te hebben gebeterd. Maar niets blijkt minder waar.

Jack wordt bedreigd nadat hij zich heeft ingelaten met een bende die een miljoenengeheim probeert te stelen van een kleine maar invloedrijke New Yorkse bank. Mike besluit zijn gevoel voor avontuur te volgen en Jack te helpen. Dankzij de vaardigheden die hij in zijn eigen criminele verleden heeft opgedaan weet Mike in de bende te infiltreren. Maar gevangen tussen de politie en de onderwereld stuit hij op een web van corruptie. En dat web reikt tot in de allerhoogste regionen van de macht.

Matthew Quirk studeerde geschiedenis en letterkunde aan Harvard. Na zijn studie werd hij journalist en schreef over talloze onderwerpen, zoals misdaad, de opiumhandel en de vervolging van terroristen en internationale bendes. Zijn debuut De 500, dat alom jubelend werd onthaald, wordt momenteel verfilmd. Quirk woont in Washington DC.