.
News Image

Vrijend het voorjaar in met VIJF

En jij mag kiezen met wie: Karen Damen, Ann Reymen, Jani Kazaltzis, Annelien Coorevits, Roel Vanderstukken, Michèle Van Sebroeck of Bieke Ilegems...


De grootste vrouwenzender van Vlaanderen schrijft dit voorjaar verder aan een nieuw hoofdstuk, met nog meer guilty pleasures voor stijlvolle jonge vrouwen. De zender is in volle evolutie – welke vrouw houdt niet van verandering? Daarom kiest VIJF volop voor programma’s als Alle Dagen Seks, Perfect?, De Huisdokter en All you need is Jani en gezichten als Karen Damen, Ann Reymen, Jani Kazaltzis, Annelien Coorevits, Roel Vanderstukken, Michèle Van Sebroeck en Bieke Ilegems.



VIJF duikt met haar OhLaLa-maand in februari onder de lakens en trakteert je een hele maand lang op programma’s over relaties en seks. In februari is het bij VIJF elke dag van moetens: in ‘Alle Dagen Seks’ hebben vier koppels 30 dagen na elkaar seks. Op woensdag maken ze de balans op: Ann Reymen gaat in de studio na wat dat doet met hen én hun relatie, en Annelien Coorevits gaat op zoek naar pittige weetjes of speeltjes. Cupido Jani Kazaltzis richt zijn pijlen opnieuw op single dames in een gloednieuw seizoen van All you need is Jani. Hij pakt niet alleen de garderobes van single vrouwen aan, hij leert hen ook flirten, omgaan met mannen én daten.



In maart gaat VIJF na wat perfectie is. Karen Damen volgt in Perfect? twee maanden lang alle tips and tricks uit de boekjes. Maar hoe perfect is perfectie?



Ook dit voorjaar houdt VIJF zich aan haar vaste afspraken: Vlaanderens danskoningin Bieke Ilegems bezorgt je elke maandag, na de Moordvrouwen uit Rookie Blue en The Mysteries of Laura, een nieuw straf verhaal. Het huisdokterduo trekt in april weer op pad met maar één missie: onverkoopbare huizen weer verkoopbaar maken en we blijven de serielovers elke dinsdag op hun wenken bedienen met series als Grey’s Anatomy, Scandal en Mistresses.