.
News Image

Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes

Hoe reageert de vriend Tatyana Beloy op het vele naakt in Gent West?


Tatyana Beloy zien we tegenwoordig naakt opdraven in de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER. Maar hoe reageert haar vriend op de lesbische vrijscènes waarin ze naakt te zien is?



Gent West gaat over een vrouwengevangenis en is doorspekt met pikante lesbische vrijscènes waardoor de actrices vaak naakt te zien zijn. In de eerste scène van de serie zien we Tatyana Beloy al meteen van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Beide actrices geven toe dat ze toch even een knop moesten omdraaien. Ze kenden elkaar amper of ze moesten al meteen een stomende seksscène opnemen waar ze volledig naakt voor moesten gaan. Gelukkig stond er een bakje ijs onder het bed. Een seksscène opnemen is immers een technische aangelegenheid. Voor de camera’s beginnen draaien even wat ijsblokjes over de tepels laten glijden om ze stijf genoeg te krijgen is maar één trucje dat de actrices gebruikten.



Tatyana Beloy geeft in Nina echter toe dat het naakt gaan op zich niet zo moeilijk was. Je moet gewoon de klik in je hoofd maken en dan lukt het allemaal zonder schaamte. De goede band met Charlotte Anne Bongaerts was wel belangrijk. Expliciete seksscènes spelen met iemand met wie het niet klikt zou niet leuk zijn. Maar samen wat lesbische porno bekijken ter inspiratie was best wel grappig.



Een naaktscène spelen heeft natuurlijk ook invloed op je omgeving. Iedereen krijgt die scène nadien te zien op televisie. Hoe reageerde de vriend van Tatyana Beloy toen hij hoorde dat zijn lief voor gans Vlaanderen naakt zou gaan? De vriend van Tatyana Beloy is cameraman en zit dus in het wereldje. Hij begrijpt het dus wel. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn ingesteldheid.



Gent West is elke woensdagavond omstreeks 21h35 te zien op VIER.


Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy