.
News Image

Volgende week in 'We're Going to Ibiza'

Ontdek de deelnemers voor de eerste week van maart.
In een nieuwe week We're going to Ibiza op Eén nemen de volgende koppels het tegen elkaar op onder het alziend oog van Cath Luyten:
Maandag 2 maart – Yasmina Van Zummeren en Daan Swinnen

Maandag in We're going to Ibiza twee frisse groenten uit Balen: Yasmina Van Zummeren en Daan Swinnen. Ze zijn 26 jaar, al 7,5 jaar gelukkig samen en ze beloven elkaar op 10 juli eeuwige trouw. Daan werkt als opvoeder in De Schakel, een centrum voor volwassen mensen met een mentale beperking. Yasmina geeft lichamelijke opvoeding in het Virga Jesse-college in Hasselt. Maandag wordt ze geflankeerd door Maarten Vangramberen en Bill Barberis. Samen binden ze de strijd aan tegen haar toekomstige en zijn 'onenightstands': Slongs Dievanongs en Liesa Naert.

Dinsdag 3 maart – Sofie Vanrafelgem en David Le Roy
Bier, bier, bier en nog eens bier. Bierambassadrice en zytholoog Sofie Vanrafelgem (32) en bierliefhebber David Le Roy (38) hebben één rode draad in hun leven. De Gentenaars leerden elkaar kennen op een biercongres, hadden hun eerste date in een brouwerij en brouwen voor hun huwelijk een huwelijksbier. David geeft les aan het zesde leerjaar in de gemeenteschool De Bosrank in Zingem en brouwt er samen met zijn kinderen bier voor Vaderdag. Maar wie drinkt er binnenkort een pintje op Ibiza? Helpen Maarten Vangramberen en Peter Van de Veire Sofie aan de overwinning? Of steken Liesa Naert en Bieke Ilegems daar een stokje voor?

Woensdag 4 maart – Justine Wijnhoven en Pasquinel Gits
Op woensdagavond kijken Justine Wijnhoven (28) en Pasquinel Gits (27) elkaar recht in de ogen. Samen hebben ze een juwelierszaak in Knokke-Heist, maar ze wonen in Brugge met hun kat Tourbillon. Allebei dromen ze van een vrijgezellenfeest op Ibiza en ze zijn dan ook vastberaden om te winnen. Met de hulp van Peter Van de Veire en Bill Barberis legt Justine het vuur aan de schenen van Pasquinel, Ruth Beeckmans en Slongs Dievanongs. Wie trekt er aan het langste eind?

We're going to Ibiza: van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op Eén

Bekijk ook deze items over We're Going To Ibiza: