.
Sabine Appelmans
zaterdag 10 december 2022

"Voldoende me-time” voor Sabine Appelmans

De seven-year itch vóór zijn door te trouwen

Sabine Appelmans is inmiddels 50 jaar en ondertussen ook al 25 jaar getrouwd. Daarnaast zijn ze 31 jaar samen. De seven-year itch is dus al een tijdje geleden.

“Bovendien hebben Serge en ik altijd een atypische relatie gehad”, vertelt Sabine Appelmans aan TV Familie. Serge was naast haar lief ook 2 jaar haar coach. Die intense periode heeft zeker gezorgd voor een goede basis. Na die periode zagen ze mekaar toch wat minder.

Net voor het koppel zeven jaar samen was, zijn ze getrouwd. Op die manier waren ze misschien de seven-year itch voor? “Mijn visie op het doen slagen van relaties is dat je een goeie connectie moet hebben”, aldus Sabine Appelmans aan TV Familie.

Je moet veel dingen wel samen doen maar je mag echter ook geen Siamese tweeling worden dus volgens haar moet er voldoende ‘me-time’ zijn. Sabine is ervan overtuigd dat je slechts liefde kunt geven als je zelf goed in je vel zit. “Sporten en reizen doen Serge en ik samen maar soms ga ik ook alleen op retraite”, onthult Sabine. Blijkbaar is dit toch een goed recept voor een stevige relatie.

Bio van Sabine Appelmans

Meer Over:

Sabine Appelmans