.
News Image

Voice Male elke vrijdag bij Q-Music

Elke week "Voice Male Vrijdag" op Q Music.

Tot aan de zomervakantie brengt Voice Male elke vrijdagochtend rond 7u45 een cover van een actuele hit tijdens Ornelis en Rogiers Showtime. Vorige vrijdag werd er gestart met een a capella versie van Ellie Gouding's "Burn".
Het was de razend populaire Nederlandse DJ Giel Beelen die Ornelis en Rogiers inspireerde om Voice Male te vragen om tot de zomer elke week een eigen versie te maken van een hit uit de Q playlist.

Voice Male was de laatste jaren voornamelijk actief in Nederland. Van hun theatershows "Voice Male at the movies", "Ladies First" en "Big Bang" speelden ze honderden voorstellingen. Ze gaven concerten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Turkije en Zuid-Afrika.

De Nederlandse toonaangevende DJ Giel Beelen van 3FM ontving hen al verschillende keren in zijn radio- en tv programma's en introduceerde hen ook in "De wereld draait door". Voice Male zong in Nederland ondermeer samen met Paul De Leeuw in zijn Nederlandse show, ze speelden mee in "KRO Kerststerren" met o.a. zangeres Do, ze luisterden het gala van de Gouden Radio Ring op en ze werden ontvangen in Het Glazen Huis van 3FM en bij Erwin Evers op Radio 538.

Voor hun Nederlandse avonturen van start gingen had Voice Male in eigen land al een mooie reputatie opgebouwd. Ze werden bekend door hun deelname aan "Eurosong" en zongen wekelijks in "De Grote Prijs Bart Peeters". Ze namen duetten op met ondermeer Belle Perez, de Zuidafrikaanse Amanda Strydom, de Nederlandse Angela Groothuizen, Songfestvialwinnares Sertab én onlangs ook nog met Slongs Dievanongs. In juni gaven ze hun 2000e optreden in een bomvolle De Roma in Antwerpen.

Voice Male toert momenteel met de theatershow "Big Bang" waarin ze nummers brengen nummers die een link hebben met belangrijke historische gebeurtenissen of ontwikkelingen die ons leven veel hebben veranderd, of gewoon wat leuker hebben gemaakt. Maar de groep is ook weer helemaal klaar voor festivals en alle mogelijke evenementen waar ze kunnen laten zien en horen dat je ook zonder instrumenten een feestje kan bouwen! De songs die ze de komende maanden op Q Music brengen zullen een mooi plaatsje krijgen tijdens deze optredens.