.
News Image

Vlindertjes in 'Boer zkt Vrouw'

Er hangt eindelijk romantiek in de lucht...
Ook in dit tiende seizoen van Boer zkt Vrouw verloopt de zoektocht naar die ene ware liefde in verschillende stappen. De laatste is samen op reis gaan. Om elkaar beter te leren kennen, ver weg van de vertrouwde thuisomgeving en van het onverbiddelijke werkritme op de boerderij. Luc en Kelly hebben al beslist met wie ze op reis gaan. Peter-Jan en Nathalie staan nog voor dat belangrijke laatste keuzemoment.

Mathijs en Geoffrey verrassen Nathalie op hun laatste erfdag met een ontbijt op bed, begeleid met zang en gitaar. Maar of dat haar keuze nog veel zal beïnvloeden is twijfelachtig. De voorbije dagen is Nathalie immers meer gaan voelen voor één jongen. Alleen: zij wil daar niet openlijk voor uitkomen, ze wacht op zijn eerste stap…

Peter-Jan is een denker. Hij weegt voortdurend pro’s en contra’s af. En Sylvia en Ellen maken het hem niet gemakkelijk. De ene volgt eerder haar hart en intuïtie, de andere meer haar hoofd en haar praktische manier van denken. Wie past er het best bij hem en mag mee naar een reisbestemming waar geen van de drie ooit geweest is?

Luc heeft vorige week voor Chris gekozen. Dina Tersago komt hen uitwuiven in Zaventem. Een hele belevenis voor de Roksemse boer, die nog nooit op een luchthaven geweest is. Op een paar steden na, die hij kent als voetbaltegenstanders van Club Brugge, zijn de namen op het vertrekbord hem compleet vreemd. Hoe zal de vlucht en de aankomst in hun exotisch all-in resort op de Dominicaanse republiek hem bevallen?

Kelly en Antoine kuieren ondertussen nog steeds rond in New York. Het Engels van het koppel is eerder beperkt, maar zij spreken de taal van de liefde. En alhoewel Kelly en Antoine meer buitenmensen zijn dan stadsliefhebbers, beginnen ze stilaan meer leuke kantjes van de wereldstad te ontdekken. Zo kunnen ze een paardenkoets door Central Park wel smaken.

Boer zkt Vrouw, maandag 27 oktober om 20.35 op VTM.