.
Virginie Claes en ex-partner Benoit
woensdag 13 maart 2024

Virginie Claes en partner Bernard uit elkaar

En dat na meer 21 jaar!

Van een verrassing geschreven, gewezen Miss België Virginie Claes en haar grote liefde Bernard Cops zijn niet langer een koppel, dat maakte Virginie in het holst van de nacht bekend.

"Na meer dan 21 jaren zetten Bernard en ik een punt achter onze relatie. En na het maken van heel veel herinneringen samen als koppel hebben wij een hele tijd geleden al beslist om ieder ons eigen pad te bewandelen.. waarbij onze wegen elkaar wel nog kruisen. Het was geen makkelijke beslissing. En is het nog steeds niet", schrijft Claes op Instagram.

"Wij zullen elkaar proberen te blijven steunen in functie van Claire en Louis (onze 2 schatjes) en wensen elkaar veel liefde, steun en respect (tov elkaar en andere partners in relaties) in de toekomst! Met dit bericht is dan ook wat ons betreft hier álles over gezegd en het meeste wisten jullie al. Zeker in familie & vriendenkring. Wij zouden het enorm appreciëren dat jullie ons beiden de kans geven om in alle ‘rust’ (die heb je nu wel hè Bke) een nieuwe start te nemen in ons leven. Wij wensen hier verder ook géén tekst en uitleg meer bij te geven", klinkt het verder nog.

Bio van Virginie Claes

Meer Over:

Virginie Claes