.
News Image

Verzamelbox Louis De Funès

Herontdek enkele pareltjes uit het œuvre van de meester van de Franse komedie - Louis De Funès

Huis Clos: Garcin, verslaggever, Ines, voormalig postbediende en Estelle, vrouw van de wereld, maken kennis in de hel. Ze ontmoeten elkaar in een kamer waar ze zonder uitleg naartoe werden geleid. Ieder van hen vertelt over hun lafheid en waaraan ze mogelijk hun plek in de hel verdienen. Garcin, verraadde zijn zaak, Inès werd vermoord door de maîtresse van haar man, die zichzelf op haar beurt doodde, en Estelle verdronk haar eigen kind. Ze trachten er achter te komen waarom net zij drieën bij elkaar geplaatst werden tot Ines beseft dat ze elkaars beul zijn... Ze proberen niet meer met elkaar te praten, en wanneer de ene met de andere contact zoekt is er steeds de derde persoon om dit te verhinderen.

Nous Irons à Deauville: De twee vrienden Moreau en Dubois besluiten een paar dagen vakantie door te brengen in Deauville met hun echtgenotes en het nichtje van een van hen. Maar het verblijf verloopt niet volgens plan: een ingewikkelde reis, een ontzettend onaangenaam onthaal en een onbewoonbare villa. Deze vakantie hadden beide vrienden zich compleet anders voorgesteld!

Intime: Louis de Funès “Intime” is een prachtige 2 uur durende documentaire die door Serge Korber werd gedraaid. Interviews met zijn familie worden afgewisseld met archief- en familiebeelden, die door de acteur zelf werden gemaakt. Ontdek in deze documentaire, één van Franrkijks grootste acteurs, zoals men hem nooit heeft gekend.

Bio van Louis de Funès

Meer Over:

Louis de Funès