.
News Image

Veronique De Kock heeft een nieuw lief

En iedereen mag het weten.


Ze werden al samen gespot op Tomorrowland en nu heeft Veronique De Kock ook een foto van hen samen gedeeld op Instagram. En met hen bedoelen we Véronique zelf én haar nieuwe lief. Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok ? En laat de boekskes nu maar hun scoop missen. Jammmmmmmer.... mag ik dan nu men privacy terug zelf beheren ? With love, schreef Véronique dinsdagavond op Instagram. Wie de knapperd op de foto is? Dat schrijft ze er niet bij maar lang zal het wellicht niet duren voor zijn naam ergens valt.

​Enkele weken geleden deed Eva Daeleman hetzelfde. Omdat de populaire boekskes hadden vernomen dat Eva Daeleman een nieuwe lief had, besloot zij het nieuws en een foto zelf op de sociale media te zetten. Eva Daeleman heeft een hekel aan een deel van de media en zorgde er dus voor dat de boekskes hun primeur kwijt waren. En deze week doet Véronique De Kock hetzelfde. Tegelijk haalt ook zij uit naar de boekskes. Slim? Ja en neen....



​Véronique neemt zo de controle van dit bericht in eigen handen maar de boekskes zullen in de toekomst wellicht niet meer met Véronique bellen om zo'n nieuws te controleren. Op dat ogenblik riskeren ze namelijk hun primeur te missen. Véronique De Kock staat regelmatig in de boekskes maar het is niet altijd van harte. In ieder geval: deze keer valt er opnieuw leuk nieuws te rapen over Véronique De Kock. Ze is gelukkig met de nieuwe man in haar leven.


Bio van Véronique De Kock

Meer Over:

Véronique De Kock