.
News Image

Verlang jij ook naar Sergio Herman?

Boek binnen 48 uur uitverkocht

'Desire, Reflecties van een Topchef' beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis.

De bundel is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk.

De belangstelling voor de luxe-editie van DESIRE was zo enorm, dat binnen 48 uur na de presentatie (mei 2014) het boek was uitverkocht. Omdat het om een limited edition ging, zal de luxe-editie niet opnieuw worden uitgegeven. Om echter tegemoet te komen aan de overweldigende vraag naar het verhaal achter de schermen van Sergio Hermans bestaan als topkok, heeft uitgeverij Minestrone ervoor gekozen om een heruitgave van de verhalenbundel te publiceren. De heruitgave die nu verschijnt, is aangevuld met zeven recepten die in tekst en beeld worden gepresenteerd en toegelicht. Ook bevat het boekje niet eerder gepubliceerde foto’s van het laatste diner van Oud Sluis. Alle foto’s werden door fotograaf Tony Le Duc gerealiseerd.

Wees er deze keer op tijd bij!