.
News Image

Verjaardagsspecial Zo Man Zo Vrouw

Jani op bezoek bij enkele oude bekende...
Woensdag start VIJF haar verjaardagsmaand. 10 jaar VIJF, dat zijn ook ontelbare make-overs door Jani, bewaarder van de goede smaak. Jani verloste al tientallen mannen van driekwartsboeken en geruite hemden met korte mouwen. Maar heeft iedereen zich aan Jani’s tips gehouden of liggen er nieuwe lijken in de kast? VIJF stuurde Jani op pad voor een check-up van enkele oude bekenden…

In zeven seizoenen van Zo Man Zo Vrouw nam Jani al welgeteld 57 koppels onder zijn stilistische handen. Hij maakte ze stuk voor stuk gelukkig, velen tot tranen toe. Buikvlindertjes vlogen spontaan weer op. De man met het magische stijlinzicht, die luistert naar wat vrouwen en mannen echt willen, deed het keer op keer. Hij gaf hen ook goede raad mee voor de toekomst. En tips. Nuttige tips waar je wat aan hebt de volgende keer dat je voor de kleerkast staat en niet weet wat aan te trekken.

Woensdag 1 oktober vieren we tien jaar VIJF. En dat is voor onze held een zeer goede reden om na te gaan of mensen zijn tips ook blijven volgen. Zijn die driekwartsbroeken, geruite hemden met korte mouwen, fleece truitjes en bokkenpootjes echt uit de kleerkasten verdwenen? Of bleek het toch te moeilijk om van de oude spullen afscheid te nemen?

Daarom wil Jani een aantal opvallende, oude bekenden terug zien. Hij overvalt ze op een onbewaakt moment, om te zien of ze zijn raad en tips goed opvolgen. Want dat hebben ze hem ooit allemaal beloofd.

Belandt Jani in ‘fashion heaven’ of liggen er nieuwe lijken in de kast? Zet je schrap voor enkele stevige verrassingen.

Zo Man Zo Vrouw – woensdag 1 oktober om 20u35 bij VIJF