.
News Image

Vanavond in Komen Eten

Komen Eten pakt uit met de week van de streekproducten.
Stefaan uit Oostduinkerke is een echte garnaalvisser die met zijn trekpaard de zee in gaat. Oostduinkerke is volgens hem de enige plaats ter wereld waar ze nog op deze authentieke manier vissen. Stefaan doet mee aan Komen Eten om Oostduinkerke en de ‘beste garnalen ter wereld’ op de kaart te zetten. Zijn menu staat dan ook volledig in het teken van de Noordzee. Normaal kookt de vrouw van Stefaan, maar voor Komen Eten maakt hij graag een uitzondering. Wanneer zijn gasten aankomen maakt Stefaan meteen indruk met zijn trekpaarden die bij hem in de tuin staan. Als voorgerecht serveert Stefaan huisbereide garnaalkroketten. Ook voor het hoofdgerecht staan er garnalen op het menu: Tomates Crevettes. Die zal hij serveren met verse frietjes van aardappelen uit zijn tuin.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 19.50 op VIER.