.
News Image

Van de pot gerukt: zoveel verdient Laura Tesoro

Tv Familie maakt de rekening van Laura Tesoro (verkeerd).


Het weekblad Tv Familie heeft het deze week over het succes van What's The Pressure. De Eurosongsingle van Laura Tesoro doet het niet onaardig. Ondertussen is de clip al meer dan 4,4 miljoen keer bekeken. Tv Familie maakt de rekening van de zangeres en beweert dat Tesoro daarmee al 10.800 euro verdiend heeft. Ook via Spority zou Laura Tesoro al 8.750 euro verdiend hebben. Dat geld komt bovenop de inkomsten uit optredens. Laura heeft er de komende maanden een 30-tal aan - volgens Tv Familie - 3.250 euro.

Alleen vergeet Tv Familie één niet onbelangrijk detail: dat geld is niet voor Laura Tesoro. Een groot deel van het geld gaat naar de mensen die meegeschreven hebben aan het nummer, naar de platenfirma, management, enzovoorts. Bovendien moeten ook nog eens de muzikanten betaald worden bij de optredens, enzovoorts.



Roel Verbiest schrijft dit op Facebook: Er heeft weer iemand groot geld gezien zonder te kunnen rekenen.

3250€ per show is niet overdreven om de loonkost van 10 personen, representatie- en managementskosten te dragen, om nog maar te zwijgen over alle kosten die gedaan zijn om ergens te raken en hoeveel keer ge gratis moet opdraven om uw plaatje of gezicht in de aandacht te houden...

Uren en dagen repeteren en agenda's stroomlijnen ...

Plaatjes maken kost centen, video's om die plaatjes te promoten al evenzeer.

Al die kosten moeten gedragen worden met optredens, met 1 nummer wat aandacht krijgt kan je hopelijk een beetje de kosten van eerdere en komende singles blussen.

Liekes maken en brengen is ook een job!

En ja, de meeste performers in dit landje doen hun job graag ( anders zou 90% dat niet aan een hongerloon doen) . Niets of niemand die een mens belet om een Job te doen die ze graag doen toch ?

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro