.
News Image

Vader en zoon Verhulst spelen spraakmakend spel in Jonas & Van Geel

Viktor met papa Gert op VTM.
Met veel tromgeroffel maakt Jonas Van Geel de gasten bekend die hij op vrijdag 23 september 2016 ontvangt in de derde late night van Jonas & Van Geel. Veel tromgeroffel, want ein-de-lijk zien we Gert Verhulst nog eens terug op de televisie! En Gert brengt voor het eerst ook zijn zoon Viktor mee, die binnenkort een boksduel met Maarten Breckx aangaat op de nieuwe zender CAZ. Tijdens een onthullend spelletje ‘ik heb nog nooit’ wordt duidelijk of Gert en Viktor nu echt zo’n goede vader-zoonrelatie hebben als ze beweren. “Of ik op mijn vader lijk? We hebben toch alle twee een boontje voor K3”, klinkt het.

Bij VTM zoekt Gert Verhulst elke woensdag Het Grootste Licht onder zijn panelleden. Jonas wil dan ook graag testen of Gert zelf wel een Grootste Licht is. Hij daagt hem uit om na meer dan 25 jaar eindelijk zijn bel te repareren, want die doet het niet. Maar daarvoor moet Gert wel zijn hoogtevrees overwinnen. Ook Samson kan bij dat heuglijk moment natuurlijk niet ontbreken. Doet de bel het na 25 jaar eindelijk wel?

Muziek komt deze week van rapster, zangeres en algemene badass Coely. Zij brengt samen met Lewis & The Lives en haar goede vriend DVTCH NORRIS haar hit ‘Don’t Care’.

Jonas & Van Geel, vrijdag 23 september om 22.00 op VTM.