.
News Image

Urbanus, William Boeva en Merho in 1 spotje

Opvallende spot van Standaard Uitgeverij.


2017 belooft voor Standaard Uitgeverij (en dus ook voor alle stripliefhebbers) een bijzonder jaar te worden. Een jaar waarin ze vieren en blijven innoveren.



CEO Jeroen Overstijns: “In 2017 vieren we o.a. 40 jaar de Kiekeboes, 35 jaar Urbanus, 20 jaar De Kampioenen en 70 jaar Nero. Maar veel belangrijker dan de jaartallen is we samen met jullie ons fanship, onze passie voor nederlandstalige strips willen delen én beleven. Terugblikken en feesten voor onze grote reeksen gaan we dus zeker doen. Maar ook innoveren en vooruitkijken hoort er bij. Met Suske en Wiske, Amoras en J.ROM bewezen we eerder al dat SU het nederlandstalige striplandschap op zijn grondvesten kan doen daveren. In april zetten we een volgende stap met Fanny K., een spannende en eigentijdse misdaadreeks rond de zeer begeerde Fanny uit de Kiekeboes. Later dit jaar volgt Red Rider, een 2.0 strip gebaseerd op de iconische Rode Ridder. Vanaf de Paasvakantie zijn alle stripliefhebbers welkom in Comics Station, ons spectaculaire belevingspark rond strips in het Antwerpse Centraal Station. And there is more to come…”



​De uitgeverij maakte een spotje met daarin de dagdagelijkse stripleverd maar ook met Tante Sidonia, William Boeva, Urbanus en Merho. En omdat we dat filmpje bijzonder leuk vinden, willen we het jullie niet onthouden.