.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 45

Lindsay & Luc Steeno veroveren nu ook de top 10.


Enkele zeer grote hits verlaten nu de Vlaamse Ultratop 50. Na maar liefst 109 weken notering is “Goud” van Bazart uitgezongen. Hetzelfde lot is weggelegd voor Zomerhit 2017 “Skwon meiske” van Niels & Wiels. De andere pechvogels van de week zijn “Eiland” van Paper James, “Sta op” van Dean en “Ik wil meer” van Metejoor.



Get Ready & Voice Male bevinden zich in “Hogere sferen” op 49. Nieuw op 44 is “Plettenberg” van Mathieu & Guillaume feat. Stef Bos. “Vanavond gaat het down” voor Loredana op 41. Eveline Cannoot geeft “Alles” op 34. “Klatergoud” van Dean belandt op 28.



Bart Kaëll opent “Hoog boven de bergen” op 10, komende van 12. Lindsay & Luc Steeno met “Je verovert mijn hart” veroveren nu ook plaats 9 en daarmee boeken ze twee plaatsen winst. “Nacht” van De Geest blijft steken op 8. Bart Peeters met “Brood voor morgenvroeg” gaat achteruit, van 5 naar 7. “Ewa ja” van SLM blijft status quo op 6. “Sara” van Niels Destadsbader verliest één plaatsje en is nu de nummer 5. Yevgueni krijgt nog meer “Adem” en komt terecht van 7 op 4. 3 blijft 3 voor “Voodoo (The Subs Remix) van Bazart. “Wiesegaidanie” en Van Echelpoel staat geparkeerd op 2. Zo blijft de “Hemel voor ons twee” van Stan Van Samang op de nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Bart Kaëll, Lindsay, Luc Steeno, De Geest, Bart Peeters, Niels Destadsbader, Yevgueni, Bazart, Van Echelpoel en Stan Van Samang: