.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 40

Wim Leys cruist stevig verder.


We maken deze week kennis met zes nieuwkomers. Zij stoten deze zes singles uit de Ultratop 50 Vlaams: Clouseau en “Vogel voor de kat”, Johan Verminnen met “Is er een dokter?”, De Stoempers en “30, 40, 50 jaar”. Maurits Pauwels die “Een mooie tijd” beleefde, Jo Vally die genoot van “Duizend zonnestralen” en Mario Franco met “Doe mij 'n plezier”.



We beginnen ons overzicht op nummer 47, waar Fleddy Melculy opduikt met “Pinker”. Het gelegenheidsduo, gevormd door organisator Bart Anneessens Cops en Zanger Bart (Declercq), afgekort B & B zijn nieuw op 45 met “Vive vive la vie”. Op 42 zien we het “Hartediefje” in Jennifer Berton opduiken. Het Zesde Metaal vinden we terug op 40 en zij zijn “Naar de wuppe”. De Romeo's zijn met hun “Cabrio” op 37 beland. Elke Taelman staat met “Bel Bel Bel” al op 36.



Amaryllis Temmerman opent de Top 10, komende van 6 en dat in “1 moment”. Bart Herman is helemaal in zijn element nu hij van 15 naar 9 klimt. Sergio verliest momenteel niet enkel gewicht, maar ook plaatsen en dat zijn er deze week drie. “Lekkere Jongen” gaat van 5 naar 8. Wim Leys gaat volop “Cruisen naar de U.S.A.” en hij doet dat goed. Hij springt namelijk van 11 op 7. Van 8 naar 6 gaat het met Lisa del Bo en “Jij tekent mijn leven”. Laura Lynn komt steeds dichter bij haar dromen, nu ze stijgt van 9 naar 5 met “M'n dromen achterna”. Status quo voor Ertebrekers en “Eva Mendes” op 4. “Horizon” van Tourist LeMC feat. Spiritually Wally daalt van 2 naar 3. En dan beleven we een vrij uniek moment. Bazart neemt de eerste twee plaatsen in. “Goud” klimt opnieuw van 3 naar 2 en helemaal bovenaan staan ze met “Chaos” en dat al voor de zevende week op rij.


Meest recente foto’s van Amaryllis Temmerman, Bart Herman, Sergio, Wim Leys, Lisa del Bo, Laura Lynn, Ertebrekers, Tourist LeMC en Bazart: