.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 37

Niels Destadsbader stormt binnen met Sara.


Traditioneel starten we dit overzicht met de singles die deze week niet meer tot de best verkochte van Vlaanderen behoren. Deze week zijn er dat zes: Patrick Onzia en “Vergeet niet te leven”, de “Liefdesliedjes” van Micha Marah, Mayke Vanes en haar “Summertime”, Maarten Cox met “Het leven lacht je toe”, De Romeo’s en hun “Feest in de kroeg” én Tamara & Tom met Volle maan.



Op 47 komt met Christoff een man binnen die “Dronken van liefde” is. 45 is voor Isabelle A en “Als ik nee zeg”. Phil Kevin belandt op 41 met “Ritme van m’n hart”. “Ik heb vannacht van jou gedroomd” van Herbert staat op 40. Ida de Nijs zegt “Hou me eens vast” op 31. Niels Destadsbader en zijn “Sara” stormen meteen binnen op 11 en daarmee is hij de hoogste nieuwkomer deze week.



Van 19 naar 10 klimt Urbanus met “Annie zingt een liedje”. “Lux” van Bazart springt van 12 naar 9. “Ik wil meer” zijn de woorden van Metejoor op 8, vorige week nog de nummer 10. “Kwart voor tijd” van Yasmine verliest één plaatsje en staat op 7. Bart Kaëll en “Op mijn fiets” boert drie plaatsen achteruit, naar 6. Van 4 naar 5 duikt de “Pina Colada” van K3. De omgekeerde richting, van 5 naar 4 gaat het voor “Sta op” van Dean. Kersverse vader Wim Soutaer springt met “Dans voor mij” van 8 naar 3. “Skwon meiske” van Niels & Wiels gaat op en neer. Na de herovering van de nummer 1-positie worden ze opnieuw naar plaats 2 verwezen. Zo kon Van Echelpoel met “Sinds nen dag of 2 (38 jaar) hun plaats helemaal aan de top weer innemen.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Urbanus, Bazart, Metejoor, Yasmine, Bart Kaëll, K3, Dean, Wim Soutaer, Niels & Wiels, Van Echelpoel en Niels Destadsbader: