.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 31

Hoogste nieuwkomer zijn De Stoempers.


Elf weken stond Liliane Saint-Pierre in de hitlijst met “Sprong in het duister”. Net als deze drie moet ze plaats maken voor de vier nieuwkomers: Karree Konfituur en “Show”, “Laat de zomer binnen” van Torsten én Steve Tielens feat. Jill De Greef met “Het voetballied (come on Belgium).



“De nacht van mijn leven” van Steve Tielens is de eerste nieuwkomer op 47. 45 is voor Rudy Meyns en “Ik neem vandaag de trein”. Eén plaatsje hoger, op 44 vinden we Guy Neve met “Ik loop de muren op”. Op 42 komen we De Stoempers tegen met “Oe, ie oe ah ah” en daarmee zijn ze de hoogste nieuwkomer deze week.



Van 18 naar 10 gaat het voor Yevgueni en “Waar jij niet bent”. Het “Ritme in mij” van Celien klimt van 13 naar 9. “Soleil soleil” van Gene Thomas gaat in zijn dertiende week notering van 5 naar 8. Van 6 naar 7 gaat het met Dana Winner en “Als je zingt”. Tien weken staat Amaryllis Temmerman al in de Vlaamse Ultratop 50 met “Vol mooie dromen/Wereldkampioen” en ze gaat vooruit, van 8 naar 6. Ook Bart Peeters klimt weer, van 7 naar 5 met “Twijfel niet en dans met mij”. Eén plaatsje verlies is er voor “De zon” van Slongs feat. Jack Parow, van 3 naar 4. David Vandyck en “Ik leef voor jou” belandt op 3, komende van 4. 2 blijft 2 voor Blöf feat. Geike Arnaert en “Zoutelande”. Voor de negende week in totaal bovenaan vinden we Niels Destadsbader met “Verover mij!”!



De Vlaamse Ultratop 50 is zondag te beluisteren op Radio 2 tussen 16 en 18 uur.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Yevgueni, Celien Hermans, Gene Thomas, Dana Winner, Amaryllis Temmerman, Bart Peeters, Slongs Dievanongs, David Vandyck, Blöf, Geike Arnaert, Niels Destadsbader en De Stoempers: