.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 31

Dana Winner maakt grote sprong voorwaarts.


Slechts drie artiesten zijn deze week buiten de top 50 gevallen. Voor Corina is “Zaterdag” de mooiste dag. De Ghost Rockers zingen na twee weekjes al niet meer “De film van ons leven”. Na negen weekjes schijnt voor Eveline Cannoot toch weer even minder de zon.



Bij de Vlaamse Ultratop zien we zelfs twee singles opnieuw opduiken nadat ze even weg waren geweest. Dat zijn op 45 Mathieu & Guillaume met “Beter dan jij”. Terug van weggewest is “Waanzin” van de Romeo's op 35. Hoogste nieuwkomer is “Vier op een rij” van Corty op 34.



Dana Winner maakt een grote sprong van 26 naar 10 met “Jij bent de zon en ik de maan”. Halfweg de zomervakantie gaat K3 met Ushuaia van 7 naar 9. Ook Bart Peeters is nieuw in de top 10 met “Hoeveel ik van je hou” en klimt van 13 naar 8 met deze live-versie. Amaryllis Temmerman stoot in “1 moment” van 8 naar 7. Clouseau en een “Vogel voor de kat” boert achteruit van 4 naar 6. Pieter Embrechts blijft staan op 5 met “Zomernachten”. Niels Destadsbader doet het goed. “Vandaag” gaat de goede richting uit, van 6 naar 4. Aan de top 3 verandert er niets. “Goud” van Bazart staat nog steeds op 3, zelfs na 43 weken in deze Ultratop. De nieuwe Bazart kan net niet voor “Chaos” zorgen en blijft op 2. En al achttien weken zien we dat Tourist LeMC feat. Spiritually Wally met “Horizon” nog steeds op nummer 1 staat.


Meest recente foto’s van Dana Winner, Bazart, Tourist LeMC, K3, Bart Peeters, Amaryllis Temmerman, Pieter Embrechts, Niels Destadsbader, Clouseau, De Romeo's, Corty en Eveline Cannoot: