.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 3

Carnavalssingle van Steve Tielens en Monique komt eraan.


Tegenover vorige week zijn er heel wat singles verdwenen die plaatsmaken voor evenveel nieuwkomers. Het gaat over Gene Thomas “Met Kerstmis”, Safi en “Schoonheid”, Grote Peter Van De Veire Ochtendshow met “Ik wens”, Duende Doble en “Nathalie”, Herbert en “Kerstmis met jou”, Lissa Lewis met “Jij doet me leven”, Eric Flanders en zijn “Radetsky March”, Eveline Cannoot en “Droog mijn tranen” en tenslotte Eveline Cannoot & Filip D'haeze met “'t is weer Kerstmis”. Zij zijn er deze week niet meer bij.



Helemaal nieuw op nummer 50 krijgen we een eerste carnavalssingle, met Steve Tielens feat. Monique en “Ik en ons Monique”. 46 is voor Wally, die met “Misère” zijn eerste solosingle uitbracht. “De Aarde beeft” van K3 vinden we op 44. Vanaf nu kan iedereen meedoen met het nieuwe leuke deuntje van Swoop en “De Sardienendans”. Ze staan er al mee op 43. 39 is voor de “Levensweg” van Corty. “Voor jou” staat Bart Herman op 37. Op 36 vinden we met Shirley & Benny een nieuw duo met “Doe allemaal uw goesting!”. Zij verzorgen trouwens binnenkort een theaterprogramma op Ment Tv. “In theorie” van Ertebrekers belandt op nummer 33. Meteen op 17 vinden we de hoogste nieuwkomer. Zo is meteen te merken dat de originele Get Ready! met hun nieuwe single “Feniks” wordt gesmaakt.



De “Ochtendzon” van Loredana blijft steken op 10. Laura Lynn & Guillaume Devos stellen zich geen “100000 vragen”, maar ze klimmen wel van 12 naar 9. “Ik mis je zo” van Amaryllis Temmerman moet één plaatsje achteruit, maar staat toch nog op 8. De “Speeltijd” van Niels Destadsbader is nog niet voorbij nu hij vier plaatsen hoger klimt, naar nummer 7. Twee treden naar beneden op 6 gaat het voor Het Zesde Metaal en “Naar de wuppe”. Status quo op 5 is er voor “Koning kunstenaar” van Tourist LeMC & Bart Peeters. “Déjà vu” van Dean springt van 8 op 4. “Goud” van Bazart staat nu op 3 en wordt voorbijgestoken door hun andere nummer “Nacht”, dat op nummer 2 staat.

Dat wil zeggen dat we voor de zevende week in totaal Van Echelpoel met “Ziet em duun” op de eerste plaats terugvinden.



Deze Ultratop 50 Vlaams is zondag tussen 16u en 18u te beluisteren op Radio 2!



Tekst: Nico Vanaken

Meest recente foto’s van Loredana, Laura Lynn, Guillaume Devos, Amaryllis Temmerman, Niels Destadsbader, Het Zesde Metaal, Tourist LeMC, Bart Peeters, Bazart en Van Echelpoel: