.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 22

Lady Linn tekent voor de hoogste nieuwkomer.


Van acht singles nemen we deze week afscheid. Voor Willy Sommers is dat “Geen probleem”. Andere nummers die verdwenen zijn Boef & Soufiane Eddyani en “Salam”, Get Ready! en “Dat heerlijk gevoel”, Youston met “In mijn armen”, Brihang met “Ik wil alles, behalve”, Lenny & De Wespen en “Hey Marie”, Jo Vally met “Vai vai vai” en tenslotte Garry Hagger feat. Sugarfree met “Ik heb de hele nacht liggen dromen”.



“Ik leef” is de eerste nieuwkomer op 48, getekend Liliane Saint-Pierre. “En dans” van Isabelle A vinden we op 45. “Bel me op” is het verzoek van Mario Franco op 43. Lindsay houdt van “Zon, zee en strand” op 38. Met “Hemelsblauwe ogen” staat Laura Lynn op 33. 31 is voor Amaryllis Temmerman en “Liefde van mijn leven”. De Nobelprijs van Bart Peeters verschijnt op 24. Eén plaatsje hoger heeft Lady Linn een groot “Verlangen”.



Udo laat de “Zomer in je hart” op 10. Vorige week stond hij nog op 18. Van 12 naar 9 is Isabelle A bezig met het schrijven van “Een mooi verhaal”. “Volmaakt” van Lissa Lewis geeft één plaatsje prijs en is nu de nummer 8. “Goud” en Bazart duiken opnieuw op, ditmaal op 7 terwijl ze vorige week nog op 11 stonden. Status quo op 6 is er voor de “Schoene joenge” van Slongs Dievanongs. Bart Herman en de “Vrienden van de Rock & Roll” maken een mooie sprong, van 9 naar 5. Het “Shkwon meiske” van Niels & Wiels stoten door van 5 naar 4. “Ik wil je terug” van Clouseau moet van 2 naar 3. Omgekeerd, van 3 naar 2 gaat het met “Lux” van Bazart. Zo staat “Waddist jom” van Van Echelpoel reeds voor de vijfde week op rij op de nummer 1!



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Lady Linn, Udo, Isabelle A, Lissa Lewis, Bazart, Slongs Dievanongs, Bart Herman, Niels & Wiels, Clouseau en Van Echelpoel: