.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 20

Drie keer Clouseau in de top 10.


Van zeven singles nemen we deze week afscheid in de Ultratop 50 Vlaams. Helaas is dat het geval voor Isabelle A en “Zo zal het zijn”, Lady Linn en “Sarah”, Wally met “Misère”, De Romeo's en “Vrienden voor altijd”, Bent Van Looy & VRT Big Band met “Wat een leven”, Meuris met hun “Truckstop” en tenslotte ook voor Duende Doble met “Een laatste nacht”.



Nieuw op 50 is “Hé lekker ding” van Gilles Simoens. “Als je met je billen en je heupen shaket” van Bart Peeters staat op 49. 47 is voor het “Zoogdier” van Kommil Foo. “Ergens Halverwege” vinden we Freddy Davis op 44. “In mijn armen” van Youston komen we tegen op 41. 32 is voor Metejoor feat. Daniel Lopez en “Ik hou van jou”.



Wim Soutaer boert met “Nummer 1” stevig achteruit, van 6 naar 10. De “Vrienden van de Rock & Roll” van Bart Herman springen van 12 naar 9. Van 9 naar 8 klimt “Volmaakt” van Lissa Lewis. “Schoene joenge” van Slongs Dievanongs verliest twee plaatsen en is nu de nummer 7. Clouseau staat “Helemaal alleen” op 4, terwijl ze vorige week nog op 6 stonden. Van 3 naar 5 gaat het “Skwon meiske” van Niels & Wiels. “Lux” van Bazart wint drie plaatsen en is nu de nummer 4. Van 2 naar 3 gaat Clouseau met “Ik wil je terug”. Vorige week nog niet in de hitlijst en nu meteen op 2, dat is het mooie lot voor Clouseau en “Alles voor mij”. Dat betekent dat Van Echelpoel al voor de derde week op rij de nummer 1 is met “Waddist jom”.



Tekst: Nico Vanaken