.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 2

Wachten op Margot loont voor Wim Soutaer.


Zes singles staan niet meer in de Vlaamse Ultratop 50 deze week. Nadat het doek is gevallen voor Sugarfree is nu ook hun laatste single “Ilarie” uitgezongen. Deze vijf andere nummers ondergingen hetzelfde lot: Free Souffriau en “Zo zo zalig”, Sasha & Davy met “Romeo & Julia”, Tamara & Tom met “Het liep toch even anders”, Filip D'haeze en “Nina Bonita” én SLM met “Ewa ja”.



Danny Fabry & Bart Anneessens Cops zijn nieuw met “My little lady” op 48. De “Disco oma” van K3 belandt op 46. 45 is voor Willem Ardui en “Beziel me”. Lindsay staat met “Een verlangen te groot” op 40. “Ik dacht aan een vrouw” zijn de woorden van Frank Vander Linden op 39. Nieuw binnen op 36 is Wally met “Uitzicht”.



“Wachten op Margot” uit het TV-programma Sorry Voor Alles loont. De single van Wim Soutaer gaat vooruit, van 12 naar 10. Van 10 naar 9 klimt Dana Winner met “Eerste liefde, mooiste liefde”. Ook Karen Damen en “Een ander spoor” boekt één plaatsje winst en is nu de nummer 8. “Tranen met tuiten” van Niels Destadsbader doet het eveneens goed, van 8 naar 7. 7 wordt 6 voor Bart Peeters en “Tot je weer van me houdt”. Bazart duikt van 2 naar 5 met “Voodoo (The Subbs Remix)”. Yevgueni en “Adam” klimmen van 5 naar 4. Ook Stan Van Samang heeft een goed gevoel met “Hemel voor ons twee”. Hij springt van 4 op 3. 3 wordt 2 voor “Zoutelande” van Blöf feat. Geike Arnaert. Dit betekent dat “Wiesegaidanie” van Van Echelpoel nu al voor de achtste week de nummer 1-positie bekleedt.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Wim Soutaer, Dana Winner, Karen Damen, Niels Destadsbader, Bart Peeters, Bazart, Yevgueni, Stan Van Samang, Blöf, Geike Arnaert en Van Echelpoel: